Skip to main content

CBR-maatregelen

Heeft het CBR u een van de maatregelen opgelegd, zoals ASP, EMA, EMG of LEMA, of is uw rijbewijs ongeldig verklaard? U kunt CBR-maatregelen aanvechten door ertegen in beroep of bezwaar te gaan. Op deze pagina vindt u alle informatie over CBR-maatregelen en hoe u met onze CBR-advocaat in contact kunt komen.

Rijbewijs ongeldig verklaard? Schakel een CBR-advocaat in

Is uw rijbewijs ongeldig verklaard? Aangezien dit een ingewikkelde procedure is, is het slim een CBR-advocaat in te schakelen. U kunt hier contact met ons opnemen. Met onze kennis en ervaring komt u een stuk verder en is de kans groter dat deze beslissing ongedaan gemaakt wordt. Na een sterk verweer springt u hopelijk snel weer achter het stuur.

Procedure bij CBR-maatregelen

Aangezien elke maatregel en elke situatie anders is, verschilt ook elke procedure. Over het algemeen dienen wij eerst een bezwaarschrift in bij het CBR en vragen we de stukken op die het CBR heeft gebruikt als basis van de beslissing. Deze bestudeert de CBR-advocaat. Hierna bieden wij u advies over verdere mogelijkheden (denk aan bezwaar en hoger beroep).

Alcoholslotprogramma (ASP)

Educatieve maatregel Alcohol en verkeer (EMA)

Educatieve Maatregel gedrag en Verkeer (EMG)

Lichte Educatieve Maatregel Alcohol en Verkeer (LEMA)

Onderzoek naar rijgeschiktheid

Onderzoek naar rijvaardigheid

Rijbewijs ongeldig verklaard

Neem contact op