Skip to main content

EVR-registratie

Een EVR registratie kan voor veel opschudding zorgen in uw zakelijke én privéleven. Bent u geregistreerd in dit register? Samen kunnen we uw EVR registratie aanvechten. Op deze pagina vindt u alles wat u in dit geval moet weten.

Wat is een EVR registratie?

U vraagt zich wellicht af: “wat is een EVR registratie precies?” EVR staat voor Extern Verwijzingsregister. Dit register bevat een verzameling van frauderegistraties, die naast de desbetreffende bank ook te zien zijn door andere kredietverstrekkers. Zo voorkomen zij problematische samenwerkingen. Het verschil tussen EVR en IVR? IVR staat voor Intern Verwijzingsregister. Hierbij zijn de gegevens van fraudeurs alleen te zien door medewerkers van de desbetreffende bank.

De vervelende gevolgen

Een EVR registratie komt alleen voor bij extreme gevallen. Wordt u geregistreerd in het EVR, dan is dat een vervelende situatie. U komt dan acht jaar lang op een zwarte lijst te staan. Het is gedurende die periode vaak niet mogelijk om een hypotheek, lening of verzekering aan te vragen.

Ik wil een EVR registratie verwijderen

Gelukkig is er altijd de mogelijkheid om deze beslissing aan te vechten. Wilt u een EVR registratie verwijderen? Dat kunt u samen met onze juristen doen. Wij kijken eerst naar uw dossier. Op basis hiervan betalen wij de kosten: iedere zaak is uniek, en krijgt daarom een eigen prijs. Om deze reden verschilt ook het tijdsbestek van ons werk. Het gaat hier om een aantal dagen tot enkele maanden. Samen een EVR registratie aanvechten? Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan. Dit kan ook via WhatsApp!

Neem contact op